Beste bezoekers,

In het volgende wil ik u een aantal functies van mij geven waarvoor ik gebruik en adverteren.

Arbeidsmarktbeleid:

De afgelopen jaren is onze arbeidsmarkt in Duitsland zeer robuust en crisisbestendig gebleken. We hebben een van de laagste werkloosheidspercentages in de geschiedenis van de Bondsrepubliek en de laagste sinds de hereniging. De jeugdwerkloosheid in Duitsland is lager dan in enig ander land in de Europese Unie. Maar we mogen degenen die het nog moeilijk hebben op de arbeidsmarkt niet vergeten, we hebben meer inclusie nodig op de primaire arbeidsmarkt en we moeten ook nadenken over oudere werknemers. Hoe kunnen we werkomgevingen zo ontwerpen dat ze op 65-jarige leeftijd kunnen worden geboden?

Onderwijsbeleid:

Goed onderwijsbeleid is de sleutel tot de algemene ontwikkeling van een samenleving. We hebben ook een veelzijdig schoolsysteem nodig in de toekomst. Omdat met een middelbare school alleen of zelfs een verenigde school van alle uitgebreide scholen niet genoeg is. Mensen zijn veel te individualistisch dat een school de behoeften en vereisten van alle studenten in kaart kan brengen. Een grote uitdaging voor de scholen is zonder twijfel inclusie van studenten met een handicap. We zullen ook speciale behoeftenscholen in de toekomst nodig hebben, omdat niet iedereen een reguliere school kan bijwonen, er zijn een aantal ernstig meerdere handicaps waar het naar mijn mening niet naar mijn mening bezoeken van een reguliere school zinvol is. Maar de speciale scholen die we niet meer nodig hebben, openen we voor een reguliere operatie omdat deze scholen zijn afgestemd op de behoeften van mensen met een handicap. Het is veel goedkoper om deze scholen te openen voor niet-gehandicapten, aangezien alle scholen barrièrevrij zijn herbouwd. Maar we mogen niet vergeten dat we bij inclusie moeten nadenken over de tijd na school. Dit betekent dat we ook integratie moeten bereiken bij universiteiten en universiteiten, maar vooral in de opleidingsmarkt.

Europa:
Vooral in de huidige tijd, meer dan ooit, zien we dat we Europa nodig hebben voor een Europese oplossing, omdat we slechts in staat zullen zijn om veel uitdagingen samen op te lossen. Om deze reden is het goed dat we blijven werken aan een sterke Europese Unie.

inclusie:
Inclusie en, in het bijzonder, een succesvolle is een taak voor de hele samenleving. Dit is een van de grote toekomstige onderwerpen voor onze samenleving. Inclusie moet niet los van elkaar gezien worden, maar moet gezien worden als een interlocking met alle kwesties.

Geen tolerantie tegenover rechtse populisten, rechtsextremisten en rechtsextremisten:
In de afgelopen jaren, een toename van de zin: "Men zal nogmaals ja zeggen ..." Te erkennen. Niemand zal het niet nog een keer zeggen! Als samenleving moeten we een duidelijk signaal afgeven voor nu tolerantie tegenover rechts-populisten, rechtsextremisten en rechts-extremisten. Het moet nooit meer het eeuwige zijn gisteren in ons land de meerderheid krijgen of het denken van een samenleving proberen; beïnvloeden.

Zorg:
In tijden van demografische verandering is zorg een van de grootste uitdagingen in de samenleving: de samenleving wordt ouder en ouder en er zijn steeds minder jonge mensen. Steeds meer mensen willen in hun eigen vier muren leven, zelfs op hoge leeftijd, daar moeten we op voorbereid zijn. Een belangrijk ding voor mij in deze context is leeftijdsgebonden leven. Er moeten meer appartementen in Duitsland zijn die afhankelijk zijn van de speciale behoeften van ouderen die soms zorg nodig hebben.

Queer Politiek:
In 2016 is er nog steeds discriminatie tegen homoseksuele lesbiennes Bi of transgender, dus we moeten allemaal samenwerken voor een diverse samenleving. Er moet eindelijk een "huwelijk voor iedereen" zijn, ongeacht de seksuele geaardheid die ze hebben. Evenzo moet zijn adoptierecht voor burgerlijke partnerschappen van hetzelfde geslacht zijn. We moeten ook de slachtoffers van §175 afdoende compenseren.
Een ander belangrijk punt is de voorspraak van de stigmatisering van HIV-geïnfecteerden.

Sportbeleid:
Zelfs in tijden van gespannen financiële situatie van de gemeenten hebben we in de gemeenten een aantrekkelijk sportaanbod nodig, vooral voor jongeren. Maar inclusief sport moet ook worden versterkt. Naast competitieve sporten, moet er ook een duidelijke bevordering van grassrootsport zijn. Vooral in het amateurvoetbal moeten we er alles aan doen om het naderende geweld tegen te gaan.